Aantal personen: 4
1 kleine krop ijsbergsla
250 gr kalfslever
200 gr rode uien
3 eetlepels geknipte bieslook
4 eetlepels (rode wijn)azijn
8 eetlepels olie
1 theelepel mosterd
zout, peper
Was de ijsbergsla en snijd hem in repen.
Pel de ui, snijd hem in vieren en snijd de delen overlangs in stukjes.
Roer de azijn met 6 eetlepels olie, de bieslook, de mosterd, zout en peper
tot een sausje.
Bak de kalfslever in de rest van de olie in 6 minuten aan beide kanten,
bestrooi met zout en peper en snijd de nog lauwe lever in reepjes.
Meng de sla met de lever en de dressing en serveer direct.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |